Автор |
Съобщение |
Chavi
Gazpacho

Местожителство: Дивите Земи, Окръг Магуума
|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 5:13 pm |
  |
Три Години! Да са ни на късмет! Много вода изтече, някой хора изтекоха с нея... На тези, които още сте тук мога само да благодаря от сърце! Има нещо което не знаехме точно преди година и това е, че със сигурност ще има Guild Wars 2 - това означава че и нас ще ни има. А междувременно ще се постараем да направим преходът между двете игри колкото възможностите ни позволяват по-плавен.
Сега малко за новият сайт. Нещо, което съм сигурен интересува много от вас. Да, трябваше да е факт отдавна. Една от основните причини за забавянето е факторът време. Какво ще представлява? Най-сериозната форум платформа - vBulletin, обвита в най-доре интегрираното портално разширение - vBadvanced. Още от Октомври месец 2007-ма, след близо година тестове, е закупен безсрочен лиценз. Това го казвам само за да подчертая колко сериозни са намеренията ми. На какъв етап е разработката? Успешно съм прехвърлил скорошна база данни от този форум към новият. Това включва потребители, групи, права, раздели, теми, мнения. Порталната надстройка е инсталирана и е реализирана базовата визия - разположението на блоковете върху екрана и концептуалният дизайн. Инсталирани и настроени са някои полезни плъгини (примерно такъв който слага скрол-барове на извънгабаритни подписи). Какво бави пускането на работещ прототип? По отношение на визуалните теми, vBulletin е нещо съвсем ново за мен. Там реализацията е по доста сложен начин, а порталната добавка допълнително усложнява ситуацията. Налага ми се да чета и експериментирам на всяка стъпка от изграждането на визуалната тема. Самата тя ще е в стила на текущата, но с доста нови идеи, които ако се реализират ще стоят много добре. И в крайна сметка - кога?!? Ако всичко върви по план, до края на месец Февруари 2008-ма(!) ще бъде пуснат тестовият прототип, след което с помощта на всички ангажирани със сайта, надявам се работата сериозно да се ускори - най-малкото защото ще могат да ме ръчкат за нещо което може да се види и пипне. Дано само да сме живи и здрави!
Ами това е засега. Още веднъж, Благодаря ви, че посещавате Guild Wars България!
(Предишните юбилейни теми:
http://www.guildwars.bg/forum/viewtopic.php?t=1096
http://www.guildwars.bg/forum/viewtopic.php?t=2579) |
_________________ /Чави/

Последната промяна е направена от Chavi на Чет Яну 22, 2009 12:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
     |
 |
Elan
Shoryuken
|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 5:21 pm |
  |
(ТОВА НЕ Е ТЕМА ЗА РАЗДАВАНЕ НА КЛЮЧОВЕ!) |
_________________ McDerper: В този си вид играта просто не ми е изгодна ... |
|
  |
 |
Clear
The Bulgarians Guild

|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 5:24 pm |
  |
(ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДОСТЪП ДО FREE SERVER-A НА GUILD WARS ДА СЕ СВЪРЖЕ С NATO) |
|
|
  |
 |
Elan
Shoryuken
|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 5:26 pm |
  |
Другата седмица Чави ще идва в София и каза, че ще черпи всички които дойдат. PM на мене за информацията къде и кога ще се състои събитието. Очаквайте още! |
|
  |
 |
bodydoc
Take It Easy

|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 8:15 pm |
  |
Честит рожден ден на нашия форум. С пожелания за успехи и за в бъдеще. Дано да приютява 100 пъти повече потребители колкото сме в момента. Успешно преминаване към новата платформа, по-малко на нерви на потребителите, повече сплотеност и най-вече приятна игра в дебрите на Guild Wars. Успех и на Чави в начинанието, с което се е захванал, а именно да се грижи за нас потребителите  |
_________________ God Walking Amongst Mere Mortals
 |
|
  |
 |
tL_
Bohab

|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 8:51 pm |
  |
Трички станаха, а? Ами все още сме тука, независимо къде ние отвял вятъра междувременно. И смятаме да ОСТАНЕМ!
Благодарим на Чави за всичко, което направи през тези години и за търпението, което проявяваше на много етапи. Жив и здрав да си ни!
и казвайте кога и къде ще да е това събиране
ПС. Чави, изпиратствах картинката за един друг пост, дано не се сърдиш  |
 |
Firefox
Ninja-Mesmer

|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 9:22 pm |
  |
|
   |
 |
tL_
Bohab

|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 9:25 pm |
  |
това е особена мантра, която предпазва от зли духове както на Любака подписа казва - цяла София е изписана с нея  |
 |
NATO
High Rank Utopia

|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 10:13 pm |
  |
Защото всички искат да са като мене, но не могат и рейджват  |
 |
Cash Money
Bg Soul Reavers

Местожителство: Aм чи в Аскуу!
|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 10:24 pm |
  |
За много години
Ще ми е мъчно за този форум.. като си представя, че в новия просто няма да има зелен оцветител за мненията ми..  |
 |
Elan
Shoryuken
|
Пуснато на:
Пон Яну 21, 2008 10:43 pm |
  |
Cash Money написа: |
За много години
Ще ми е мъчно за този форум.. като си представя, че в новия просто няма да има зелен оцветител за мненията ми..  |
Ще има и други лайнени цветове, споко  |
|
  |
 |
Delegat
Lord Ninjaz

|
Пуснато на:
Вто Яну 22, 2008 9:39 am |
  |
Честит Рожден Ден  |
|
|
  |
 |
Sleeper
Site Admin

Местожителство: Rift Wardens' Cave
|
Пуснато на:
Вто Яну 22, 2008 1:35 pm |
  |
Честито на всички.  |
_________________ Hi! My name is paper. Nerf scissors, rock is fine. |
|
  |
 |
shadow_keeper
Take It Easy

Местожителство: In The Middle of Nothing!
|
Пуснато на:
Вто Яну 22, 2008 1:37 pm |
  |
Честито на всички |
|
|
    |
 |
Jinushi Jubei
White Mantle Adept
|
Пуснато на:
Вто Яну 22, 2008 3:24 pm |
  |
Еех, Чави, представи си ако беше сложил един Гугъл АдСенз, колко пари щеше да направиш за 3 години...
Пак - никога не е късно
Гледам QQ са го сложили от половин година някъде, сложи го и ти... |
|
|
  |
 |
|