Guild Wars Bulgaria


News
Submit News
About the Game
Game Lore
Articles
Submit Article
Guild Wars FAQ
All Downloads
Search
Contact Us


Forum
Web Links
GWBulgaria IRC


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist
Dervish
Paragon


The Tombs
Armor Crafting
Skill Locator
In-Game Emotes


Screenshots
Upload Screens
Wallpapers
Movies
World Map
Underworld Map
Fissure Map

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Recent Users off
dobber Months
keflekzo Months
Spezial Months
tL_ Months
Ravenhear Months
toleto Months
Chavi Months
Liahim Months
Str1deR Months
KoenWinte Months

1944 Members
18755258 Unique Visits

Vote for us

www.guildwars.com

www.arena.net

www.ncsoft.netБългарските ни посетители могат да прочетат този поздрав (бутона вдясно) on
Спечели Guild Wars 2 акаунт
В духът на олимпийските игри, екипите на Ozone.bg и GuildWars.bg решихме да организираме състезание, но победител няма да е най-бързият или най-силният участник, а най-забавният:)

През следващите 3 седмици ще имате възможност да ни повеселите, като давате възможни реплики на един от нашите специално подготвени комикси. Всеки от вас има право да участва неограничен брои пъти за всички различни варианти.

Най-добрите от вас ще бъдат наградени с чисто нов акаунт за дългоочакваната Guild Wars 2, а поощрителни награди за второ и трето място ще бъдат страхотни тениски брандирани с логото на играта.

Да не забравяме - награждаването ще се състои на 20ти Август в заведение RockIt (София), затова присъствието е препоръчително :) Разбира се, за тези които няма да могат да дойдат, ще се погрижим да получите наградите си. Ето връзка към Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/340403019371107/


Ето и правилата на играта:
Всеки от комиксите ще има Първа, Втора и Трета награда. Първа награда е акаунт за Guild Wars 2, втора и трета са тениска с Guild Wars 2.
Всеки има право на неограничен брои участия, но награда ще има само за една - най-добрата му реплика.
Всички отговори ще приемаме в специалната тема в форума ни: тук.
Регистрацията е задължителна.
Моля съобразявайте се с големината на полетата. Няма да се допускат дълги текстове, където е невъзможно да се вкарат в малък балон.
Отговорите ще приемаме в следния формат:
Комикс1
1:
2:
3:
и тн

Например
Комикс1
1: Пред портите на Аскалон, сам човек си пробива път през охраната.
2: Тези Чаррове много са се изцапали.
и тн.

Ето и самите комикси.
Комикс1: 6 позиции


Комикс2: 6 позиции


Комикс3: 4 позиции

Posted by dobber on July 30 2012 - 12:39:50 0 Comments 2551 Reads Print
Guild Wars 2 новости и парти с Ozone.bg
Здравейте приятели на Guild Wars.
С радост искам да ви съобщя, че най-после екипът на guildwars.bg започва да обновява сайта и съдържанието му във връзка с излизането на дългоочакваната Guild Wars 2. Знаем че нямаме много време, а имаме големи пропуски, но ще се постараем да наваксаме, колкото е възможно.

Както ви писахме в форума тук, подготвили сме няколко изненади с които да отбележим датата 28 Август. Надяваме се, списъка ни да е задоволителен.

Подготвя се излизането на изцяло нов сайт и форум в близките седмици. Нашият приятел elan на доброволчески начала в момента трескаво разработва всичко по него и е в доста напреднал стадий. Скоро ще пуснем демо версия, в която ще може да тестваме как работи. За пълно заработване на сайта обаче, ще имаме нужда от нов хубав дизайн. За това ако някои от вас има опит в правенето на дизайн и му се намира малко свободно време - моля нека се свържи с нас, ще има възможност да се изяви :)

Благодарение на главният ни редактор Delegat, и добрата работа на Ju Jin San, katharsys и freestyler вече имаме готови 5 статии/превода за Guild Wars 2. Очаквам още няколко да са готови тази седмица, но все още има свободни не-заявени материяли. Ще се радваме да ви наградим за положения труд, като сложим скийн шоти на вашите герои в страницата с описанието. Ако за момента нямате такива скрийншоти - ние не забравяме и ще изчакаме излизането на играта. Статиите ще видите публикувани за първи път в демото на новият ни сайт.

И следва ред на най-хубавите новини :)
Заедно с екипа на Ozone.bg ще направим две прекрасни мероприятия за вас - феновете на играта. В тези мероприятия са поканени да участват всички стари и нови играчи, така че да се позабавляваме заедно.

Първо - ще направим един малък конкурс, в които всеки от вас ще може да се включи, като притежаването на игра и дори познаването на играта не са задължителни. За конкурса ще ви пишем допълнително през тази седмица, тъй като доизглаждаме регламента, но само ще кажа, че ще има 3 първи места с награда по един акаунт за Guild Wars 2 и останалите второ и трето място ще получат страхотни тениски. Всички награди са любезно предоставени от Ozone.bg


И второ - но не по важност. Искаме отново да се съберем и видим на бира, като поканата важи за всички стари и нови играчи, както и случайно попаднали Чарове :) Приятелите ни от Ozone.bg са запазили заведението RockIt в София, а датата е 20ти Август от 19:00 часа. Ето и facebook събитието.

С толкова интересни неща честно казано - нямам търпение :)
Posted by dobber on July 23 2012 - 10:19:06 0 Comments 2836 Reads Print
Честита Коледа от ArenaNet! По добре късно, от колкото никога!
Kакто вече някои от вас знаят, ArenaNet всяка година праща поздравителни картички за Коледа на хората подържащи фен сайтовете. Тази година, въпреки три месечното закъснение и ние получихме такива. Катричката е с един много мил и щастлив Чар, които даже е леко подпиинал (както и екипа ни по празниците).

Благодарим за милият жест от страна на ArenaNet и се надяваме другата година да пристигнат навреме. Ето и снимки на картичката с автографи на голяма част от екипа на ArenaNet - включително Izzy и Gaile Gray.


Posted by dobber on March 05 2008 - 14:16:21 0 Comments 3850 Reads Print
Guild Wars продаде 5 милиона копия!
Bече Пет милиона души повярваха на Ncsoft и ArenaNet,
че могат да създадат велика игра в ММО-жанра без да заблуждават нейните играчи, че единственият начин за това е да си плащат всеки месец. Откакто излезе Guild Wars бяхме свидетели на много опити за подобен успех някой успешни, други - не толкова. Причината според мен е най-вече в огромният професионализъм който АреаНет показа през годините. Ако дори част от него се пренесе в Guild Wars 2, а аз вярвам че е така, очакват ни вълнуващи времена. Отлична работа, АренаНет и успех в бъдеще!

Ето и официалното изявление на сайта на играта.

"Достигането на 5-те милиона е изключително удовлетворяващо за нас в АренаНет, тъй-като доказва че усърдната работа и себеотдаването които влагаме в нашите игри има своят отклик у феновете" - каза Майк О'Брайън, един от създателите на фирмата. "Ние сме се посветили на всички настоящи играчи на Guild Wars и в същото време сме извънредно развълнувани да работим върху еволюцията на играта. Несъмнено, бъдещето на Guild Wars е ярко като нейното минало и настояще."
Posted by Chavi on February 27 2008 - 13:37:29 0 Comments 3000 Reads Print
Bulgarian Guild Insider #4: Представяне на гилдиите
Bulgarian Guild Insider #4 най-накрая е готов.
Извинявам се за огромното чакане, изцяло по моя вина, но надявам се да започнем нещо интересно с тази тема.

Днес на кратко ще бъдат представени някои от българските гилдии. Как са основани, кои са главните действащи лица и с какво се занимават. Тъй като не сме изчерпателни, надяваме се лидерите или офицерите на останалите гилдии да се свържат с нас за да бъдат добавени.

Приятно четене.
Posted by dobber on February 22 2008 - 09:30:26 Read More 0 Comments 5094 Reads Print
Bulgarian Guild Insider #3: Интервю с shortie и Wran
Bulgarian Guild Insider номер 3 е отново пред вас.

По този повод днес имаме три нови лица в рубриката ни. Първо, като интервюиращ се присъединява Rainy, а като интервюирани днес имаме две дами от Българското Guild Wars общество.

Като за начало shortie разказва за дните преди да се откаже от играта и прави някои интересни сравнения между Guild Wars и World Of Warcraft.

След това, Wran говори за ПвП и какво е да си жена в игра доминирана от мъже.

Взимайте пуканките, защото ви обещаваме много дълги и интересни интервюта.
Posted by dobber on January 21 2008 - 10:45:33 Read More 0 Comments 4355 Reads Print
Bulgarian Guild Insider #2: GORCHIZA & Cathedral Of Flames
Dобре дошли във второто издание на Bulgarian Guild Insider.Днес разговаряме с GORCHIZA за фермерството, как да изкараме малко парички за нова броня. По-специфично, минаването на тъмницата Cathedral of Flames в продължението Eye Of The North. Можете да прочетете интервюто и описанието в разширената тема, както и да се насладите на красивите снимки предоставени от GORCHIZA.

Това е първото ни ръководство за фарм и надяваме се да бъде последвано от много други. Ако има желаещи да напишат други места за бързо припечелване на пари и особено описания на елитните мисии в играта, ще се радваме да ги публикуваме.

Това ръководство важи само към момента на издаване. Цените на предметите и услугите, както и нужните умения, брони и противници може да се променят по всяко време в зависимост от икономическото състояние в играта, така и заради промени направени от Arena Net.
Posted by dobber on January 18 2008 - 15:19:13 Read More 0 Comments 4131 Reads Print
Гилдия на седмицата, тапет и ревю на ПвП 2007
Oфициалният сайт на Guild Wars публикува няколко интересни новини за последните 3 дни.

Първо, излезе поредният State of the Game, които се връща назад към 2007ма година и дискутира най-важните събития и промени в ПвП света на Guild Wars - Всички турнири и автоматичната система, промените в Heroes' Ascent, арените, добавянето на Зайшен съндъците и по-важни промени на уменията и постройките.

Веднага след това излезе интервю със топ гилдията Rebel Rising [rawr], единствената засега гилдия спечелила три автоматични турнира и намираща се в момента на трето място в ГвГ стълбицата. В него може да прочетете историята на гилдията, както и стратегии и постройки, които те използват в ГвГ.

И накрая, публикуваха първият от серията плакати свързани със новият Bonus Mission Pack които ще излезе в края на Януари. Този е от мисията "The Rise of the White Mantle".
Posted by dobber on January 17 2008 - 11:28:18 0 Comments 3141 Reads Print
Bulgarian Guild Insider интервюира Yoda Knows
Cкъпи приятели,

С радост искаме да оповестим новата ни рубрика: Bulgarian Guild Insider имаща за цел, да направи вас активни участници и помощници в Българското Guild Wars общество. В тази рубрика се надяваме да публикуваме интервюта на популярни играчи в България, както и обяснения и мнения за професии, постройки и начини на игра.

Започваме рубриката ни със едно интервю на Yoda Knows (aka. mindless) в което той разказва за сегашната си гилдия [bomb] и разсъждава над състоянието на ПвП играта.

Yoda Knows е бивш лидер на Small Gods [SmG], в която освен активен играч се е занимавал и с правенето на постройките на гилдията. С негова помощ и контрол, гилдията достига апогеят си. В момента е лидер на Someone Set Up Us The [Bomb], като тази гилдия е една от последните надежди за запазване на българското ПвП.

Интервюто прочетете в разширената новина.
Posted by dobber on January 14 2008 - 11:00:07 Read More 1 Comments 5057 Reads Print
Прогнозите на Ксунлай за ПвП турнирите
Bсички сте виждали прогнозите на Ксунлай правени от авторите на ArenaNet, за предишни турнири. Сега ArenaNet дават шанс на нас да покажем умения в ясновидство. Търсят се интересни прогнози и описания на за победителите на всеки месечен турнир. Това включва предсказания за изхода, както на GvG турнирите, така и HvH турнирите. Обещават и че най-интересните описания ще бъдат публикувани на сайта, а ако наистина ги впечатлите, даже ще искат мнението ви за бъдещи турнири. За повече информация как да пратите вашите прогнози, последвайте този линк
Posted by dobber on January 14 2008 - 08:54:11 0 Comments 2967 Reads Print
Page 1 of 22 1 2 3 4 > >>

Quick Skill on

Member Poll off
Любима част на Guild Wars?

Prophecies

Factions

NightFall

Всички са ми любими

Никоя не ми е любима

WoW е N1 ! Опа, грешен сайт!

You must login to vote.

GW Ladder Peek
Wed, 8 Sep 2010 01:06:09 +0300


Latest Articles
Ritualist - Обща...
Assassin - Обща ...
Как се създ...
Рангови Ти...
Героите(Hero ...

Latest Threads
Последни Теми във Форумите
Thursday October 6th

ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

ДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

Състояние на играта

Guild Wars технически проблем

Няколко нови куеста в GW1 == free tormented weapon

проблем с паролата на ГВ

GW Дропи яко :(

Въпрос от новак

ACTA / PIPA / SOPA n shit

Седем Години Guild Wars България!
Defend North Kryta Province (Hard mode)

Малак вапрос

Въпроси относно играта

GvG въпрос/и

Еле/Монк хейлър

Рън техники за Nightfall

Leveling Guide 1-20

Малко въпроси

N/P AB build

Добър билд за air ele
Конкурс

Show your UI !

Интервю с Даниел Дочиу

Ева в класацията на Voodoo Extreme за Свети Валентин

Я са намерете грешката :)

Скалъпих едно клипче в youtube ..

Guild Wars alpha test 0.o

Норнска маска - шотландски боец

Конкурс за най-добре миксирана броня

Guild Wars Paragon Dance Music Video
Продавам Pre-purchase развит акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Разменям Guild Wars 2 за Diablo 3

GW 2 account си търси нов стопанин.

Продавам: GW2 акаунт

Търся си Eye of the North

Сто кила ракия давам!

Продавам!!!!

Купувам ЕОТН

tomes
Project Frontline

Размисли и страсти относно новите Guild Wars гилдии

Набирам хора за Charr only PvP guild/light role-playing

The Last Dark Legion [DARK] набира нови членове

Търся играчи за gvg

Мета нууб fs!

dead game

PRIQTEL V NYJDA SE POSNAVA :wink:

Guild Wars & Factions отначало

Ultra Meta Comeback [iway]
1ви читав албум

6ти албум о_О

5ти албум :D

4ти албум

ЧНГ!

Съвет за смяна на видео карта

ЧРД Dobber!

Razer Goliathus Pad

Евро 2012

Ново ПЦ за GW2
Играещите татковци

Приключения в JQ или един добър ПвП/ПвЕ еле билд

Снимки на геройте!!

Вчера и днес

Най-скъпият дроп :P

да се похваля :)

Какво не е наред в картинката?

An everyday BGf-story

едно бъгче от фестивала

Ако нямаше левъл кап
Бъгове по форума

Guild Wars 2 Giveaways on European Fansites

Спечели Guild Wars 2 акаунт

Guild Wars 2 meet up - RockIt на 20ти Август

GuildWars.bg и GuildWars 2

За проблемите със сайта и форума през последните дни.

Проблем с Google Chrome

Проблем с качването на подпис

Запитване

Team Speak 3 server на GuildWars.bg
War Thunder - за фенове на aircraft combat sims

Black Desert Online - ново поколение MMORPG

The Elder Scrolls Online

Продавам/разменям Diablo 3 battlenet account

World of Tanks

Spec Ops: The Line

Unreal 4 engine showcase

RaiderZ

Tera Online

GoG.com
Продавам развит Pre-purchase Guild Wars 2 акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Продавам Guild Wars 2

Продавам gw2

Продавам Guild Wars 2

Продавам GW2 acc

Заменям GW2 за Diablo 3

Продавам GW2 акаунт !

Заменям Diablo 3 за Guild Wars 2

Продавам GW2
Heart of the Swarm

This is where Dreamhack plans to hold their ESPORTS event in

Любопитно четиво

Chat канали, най-накрая в 21 век :)

Goons of Korhal - Starcraft Nation

Patch 1.1

Grrrr започва SC2!

sc2casts

карти за СК2

Star Craft 2 rage
Новия пач

BG Stream

WCG Finals

Free ip boost from alienware

Magma Chamber

New Heroes

Server Stability .... Number One What ???

US Final ... CLG vs Epik

UPDATES

Shots
General

Nicknames

Бета ключове
GW 2 ?

[BGf] Bulgarian Soul Reavers

Keepers of lady [gaga] търси люде :) за PvP предимно

Гилдии

Desolation

Търсят се хора за sPvP отбор

Малко помощ.

Bulgaria on three seas [BOTS]

ETA (Unforgettable Memories)

[BG] The Bulgarians - (Seafarer's Rest)

Latest Images

X-fire ingame chat


X-Mass Card Back


X-Mass Card Inside


X-Mass Card Front

Website design by Chavi Boncheff and Gavrail Kubatev using PHP-Fusion.
Site best viewed in resolutions of 1024x768 or higher with text size medium and font MS Reference Sans Serif.
Guild Wars is a trademark of NCsoft Corporation. Copyright © NCsoft Corporation. All right reserved. © 2004 ArenaNet, Inc. Guild Wars related content of this website is copyright ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation. All rights reserved. ArenaNet, Arena.net and the ArenaNet logo, as well as Guild Wars, are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.
Powered by PHP-Fusion v6.00.108 © 2003-2005
Top